Toprağı Bereketli, Suyu Temiz, Ormanı Yeşil Bir Dünyanın Gönüllüsüyüz!

TEMA Vakfı Amasya İl Temsilcisi Fazlı Özveren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’ı makamında ziyaret ederek, vakfa sunduğu katkılardan dolayı Gönüllü Teşekkür Mektubu takdim etti.

TEMA 1

Memleket topraklarının çöle dönüşmesine engel olmaya çalıştıklarını ifade eden TEMA Vakfı Amasya İl Temsilcisi Fazlı Özveren, “TEMA Vakfı olarak ekolojik bakış açısına sahip, çevre sorunlarının çözümünde aktif rol alan bireylerin bu çalışmalarının görünür kılınmasını sağlamak için Gönüllü Teşekkür Mektubu düzenliyoruz. Fidanlarımızın toprakla buluşturulması noktasında, Amasya Üniversitesinin ilgi ve çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, 2016-2017 faaliyet yılında yaşanılabilir bir gelecek için sorumluluk üslenerek TEMA Vakfımızın çalışmalarına gönüllü destek verdi. Gerek kurumsal gerekse bireysel desteklerle bizlere katkı sunan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

TEMA 2

Toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil bir dünyada yaşamak için gönüllü olduklarını vurgulayan Rektör Orbay ise, “Tema Vakfı yıllardır ülkemizin orman varlıklarını artırmak adına ağaç dikim ve bakımı konularında büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Amasya Üniversitesi ailesi olarak bizlerde bu çabaya destek vermeye çalışıyoruz. Bilindiği gibi etkinliklerimize katılan konuklarımıza birer fidan sertifikası veriliyoruz. Bizler bu çalışmaları ödül almak ya da bir yerlerde adımızın geçmesi için değil, gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için yapıyoruz. TEMA Vakfı Amasya İl Temsilcisi Fazlı Özveren şahsında TEMA yetkililerine ve gönüllülerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.