Taşova Yüksel Akın MYO’dan Yılbaşı Etkinliği

Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından bir yılsonu etkinliği gerçekleştirildi. Yüksekokul öğrencileri, Taşova Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencileriyle bir araya gelerek tiyatro gösterisinden, Hacivat Karagöz oyununa; YİBO öğrencileri ile birlikte işaret ve beden dili ile şarkı söylemeden, müzik ve şiir dinletilerine kadar birçok etkinlik gerçekleştirdiler.

taşova

Öğrencilere eşlik eden öğretim görevlileri Makbule Civelek ve Melih Yıldırım amaçlarının bir paylaşma platformu oluşturmak olduğunu dile getirerek bu tarz etkinliklerin öğrenciler arasındaki diyaloğu artırdığını ifade ettiler. Öğrencilerinin üniversiteli gençlerle bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu kaydeden YİBO Müdürü Ümit Turan ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.