Suluova’da ‘Yeni Akademik Yıla Merhaba’ Toplantısı

Suluova Meslek Yüksekokulunda düzenlenen ‘yeni akademik yıla merhaba’ toplantısına İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, ilçe kamu kurum kuruluş amirleri, akademik ve idari personel ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Suluova’da ‘Yeni Akademik Yıla Merhaba’ Toplantısı 03

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Karavin yeni akademik yılın başında Suluovalılar ile üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizi buluşturmak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Suluova’da ‘Yeni Akademik Yıla Merhaba’ Toplantısı 01

Programda kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Orbay ise; Suluova Meslek Yüksekokulunun vizyonunu her geçen gün artıran bir anlayışla eğitim öğretim yaptığını söyledi. Her tür çağdaş eğitim olanaklarına sahip olduklarını ifade eden Orbay; bünyesinde tarım, gıda, çevre, hayvan sağlığı gibi alanlarla ilgili bölümler bulunduran yüksekokulun Suluova’nın sosyo-kültürel hayatına da ciddi katkılar sağladığını kaydetti.

Suluova’da ‘Yeni Akademik Yıla Merhaba’ Toplantısı 02

Suluova MYO’nun bugünkü noktaya gelmesinde Suluovalıların da büyük payı olduğunu belirten Orbay; kaymakamlık, belediye başkanlığı başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Kaymakam Kanyılmaz ve konuklar öğrencilerimiz ile bol bol sohbet ettiler. Program yüksekokul birimlerinin ziyaret edilmesinin ardından son buldu.