Sosyal Güvenlik Haftası Kapsamında Ziyaret

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Amasya İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay’ı ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası Kapsamında Ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftasının amacını sosyal güvenliğin sağlanması noktasında farkındalık çalışmaları yapmak olarak özetleyen İl Müdürü Yurt Şenel, kurum olarak bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişime paralel olarak, halkımıza ulaşma noktasında büyük mesafeler kaydettiklerini belirtti.

Hedeflerinin yenilikçi ve insan odaklı anlayışla topluma kaliteli hizmet sunmak olduğunu söyleyen SGK Müdürü; bu kapsamda üniversitemizle birçok proje ürettiklerini ve bu projelerin artarak devam etmesini arzuladıklarını dile getirdi.

Vatandaşlarımızın küçük yaşlardan itibaren sosyal güvenlik hizmeti almasının yaşam standartlarının artması bağlamında çok önemli olduğunu kaydeden Rektörümüz Orbay; bu anlayışla ilgili kamu kurum kuruluşlarıyla da iş birliği içinde çalıştıklarını kaydetti. SGK Amasya İl Müdürlüğü ile personelimizin sigorta işlemleri, personel ve vatandaşlarımızın sosyal güvenlik konusunda bilinçlendirilmesi, yasal düzenlemeler gibi konularda iş birliği içinde çalışıldığını kaydeden Orbay müreffeh bir toplum için sosyal güvenliğin vazgeçilmez olduğunu ifade etti.