Rektörümüz Yılın Fotoğrafları Yarışmasına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Anadolu Ajansının (AA) 'Yılın Fotoğrafları Yarışması' oylamasına katılarak, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki üç fotoğraf için oy kullandı.

aa

Anadolu Ajansı Amasya Muhabiri ve aynı zamanda Amasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cihan Okur, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’ı ziyaret ederek  ‘AA-2017 Yılın Fotoğrafları’ seçimi hakkında bilgi verip akademik, idari personelimizi ve öğrencilerimizi http://photovideorate.aa.com.tr/ adresi üzerinden bu etkinliğe davet etti.

aa2

Prof. Dr. Metin Orbay, Haber Kategorisinde Özkan Bilgin’in ‘Mehmetçik'in Bayram Namazı’, Yaşam Kategorisinde Zekeriya Karadavut'un ‘Kostak Profesyonel Yürüteçle Yuvasına Döndü’, Spor Kategorisinde ise Abdullah Coşkun'un Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu maçın ardından çektiği ‘Türkiye'nin Sevinci’ adlı fotoğrafına oy verdi.

aa3

Anadolu Ajansının her yıl ülke ve dünya gündemini etkileyen, çeşitli coğrafyalarda çekilmiş fotoğrafları vatandaşlarla buluşturduğunu söyleyen Rektör Orbay; bu yıl çekilen fotoğrafların da ülke ve dünya gündemine damga vurduğunu dile getirdi. Orbay; ‘’Yarışmada yer alan her bir  fotoğrafın arkasında emek var, yaşam var, başarı ve hikâyeler var. Bu hikayeleri bizlerle buluşturan her zaman milletin sesi olan Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

AA-2017 Yılın Fotoğrafları Yarışmasına Katılmak İçin Tıklayın