Kurum İçi İletişimi Güçlendirmeye Çalışıyoruz

Üniversitemiz personeli 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama ve yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay başta olmak üzere üniversite yönetimi, personeli ve aileleri katıldı.

Kurum İçi İletişimini Güçlendirmeye Çalışıyoruz 01

Yemek programında konuşan Rektörümüz Orbay; “Geleceğin Türkiye’sinin inşasında eğitimin özel bir yeri ve değeri var. Bu bilinçle; dinamik bir anlayış ile iç ve dış paydaşlarımızın beklentilerini karşılamaya, çağdaş bilimin gerektirdiği ilkeler ve yöntemler ışığında eğitim-öğretim alanında sürekli iyileştirmeler, düzenlemeler gerçekleştirme gayretindeyiz. Kurum içi iletişimini güçlendirecek her tür sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetleri destekliyoruz. Evrensel, bilimsel ve etik değerlerden ödün vermeden ülkemize hizmet edecek, eğitime, ekonomiye, sağlığa, sanata ve kültüre katkıda bulunacak aydın insanlar yetiştirmek temel amacımız. Öğretmenler geleceğimizin mimarlarıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Gününde, ülkemizin her köşesinde özveriyle görev yapan tüm öğretmenlerimizin, öğretmen adayı öğrencilerimizin ve üniversitemiz öğretim elemanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü canı gönülden kutluyoruz.

Kurum İçi İletişimini Güçlendirmeye Çalışıyoruz 02

Personelimizle yıl içerisinde dini, milli bayramlar ya da farklı vesilelerle bir araya geliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günüprogramımız da heyecanla beklediğimiz programlarımızdan bir tanesi. Bu vesileyle sohbet edip bir yılın kritiğini de yapabiliyoruz. Bugünün odağında öğretmenler var; ama eğitim sadece öğretmenlerle, akademisyenlerle olmuyor. Öğrencilerimize sunduğumuz eğitim kalitesini aksamaması için idari personelimizin, güvenlik personelimizin ve diğer paydaşlarımızın uyum içerisinde çalışmaları gerekiyor. Eğitimin tüm unsurlarıyla bir bütün olduğunu biliyoruz. Hepimiz günün birinde emekli olacağımızı bilerek çalışıyoruz. Görev yaptığımız yerler bizim olmuyor. Emekliye ayrılan arkadaşlarımızla güzel hatıralar ve anılarla ayrıldığımızı umut ediyoruz. Amasya Üniversitesi ailesi adına emekliye ayrılan personelimize sağlıklı, mutlu ve uzun bir hayat diliyorum. Emekli oldunuz; ama Amasya Üniversitesi hepimizin, kapılarımız ömrünüzün sonuna kadar sizlere açık kalacak. Bu vesileyle tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” cümlelerini kaydetti.

Kurum İçi İletişimini Güçlendirmeye Çalışıyoruz 03

Toplantıda ayrıca meslekte 25 yılını dolduran personelimize ve emekli olanlara birer teşekkür plaketi verildi.