Köy Okulunda 23 Nisan Coşkusu

Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri Armutlu ve Akören ilkokullarını ziyarette bulunarak öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ortak oldular. Amaçlarının çocukları mutlu etmek olduğunu söyleyen Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sultan Acun köydeki öğrencilerle vakit geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite gençliğinin sosyal sorumluluk çalışmalarını önemsediklerini ifade eden Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fadime Seyrekoğlu ise fırsat buldukça köy okullarını ziyaret etmeye ve imkânlar doğrultusunda buradaki öğrencilere her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Köy Okulunda 23 Nisan Coşkusu

Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin hazırladığı hediyeler çocuklara dağıtıldı. İlkokul öğrencileri ile yakından ilgilenen ve onlarla çeşitli oyunlar oynayan üniversite öğrencileri, çocuklara kitap ve kırtasiye malzemelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verdiler. Hem üniversite hem de ilkokul öğrencilerinin büyük keyif aldıkları program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.