İŞKUR’dan MYO Öğrencilerine İş Arama Becerileri Adlı Konferans Gerçekleştirildi

IMG_0859

Amasya Üniversitesi Merzifon Meslek Yüksek Okulu ve Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulunda Amasya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş ve meslek danışmanı Hacer Yiğit ve Pınar Darıcı tarafından İŞKUR’un öğrencilere yönelik hizmetleri ve iş arama becerileri hakkında Konferans verildi. Konferansa Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Kemal Öztürk, Müdür Yardımcıları ve  Merzifon Meslek Yüksek Okulu Akademik Personel ve öğrenciler katıldı.

Hacer Yiğit ve Pınar Darıcı programda; İş ve Meslek Danışmanlığı, İŞKUR’un düzenlediği programlar, İş Arama Teknikleri, CV Hazırlama ve İŞKUR hakkında genel bilgiler vererek İş ve Meslek danışmanlığı faaliyetlerini tanıttı.