III. Geleneksel Pilav Gününde Buluştuk

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz, bu yıl üçüncüsü düzenledikleri 'III. Geleneksel Pilav Günü'yle 2017-2018 akademik yılına 'merhaba' dedi.

pialv günü

Öğrenciler ile akademik ve idari personelin tanışması, kaynaşması amacıyla yapılan programa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Ünsalan, Genel Sekreter Hasan Özyurt, Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Alpaslan'ın yanı sıra çok sayıda personel ve öğrenci katıldı. İlk pilav Yüksekokul Müdürü Ünsalan tarafından Genel Sekreterimiz Hasan Özyurt’a ikram edildi.

plav-öz

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdal Ünsalan; ''Aşçılık Programı öğrencilerimiz Pilav Günü için gerekli malzemenin siparişini verip, pişirip servisini de yapıyorlar. Bu onların özgüvenini geliştirirken mezuniyet sonrası iş hayatına yönelik de bir ön hazırlık oluyor. Yaklaşık bin kişiye yetecek pilavı uygulama mutfağımızda hijyenik koşullarda hazırladık. Pilav Günü gibi sosyal etkinliklerimizle öğrencilerimizin tanışıp kaynaşmasını sağlıyoruz.'' dedi. III. Pilav Gününde öğrenciler ve personel pilav ikramı sonrası müzik eşliğinde dans edip eğlendiler.

pilav6

pilav-ö