Hepimiz Hep Birlikte Daha İyi Şeyler Başaracağız

Üniversitemiz personeli 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama ve yıl sonu değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Bu toplantılarda meslekte 24 yılını dolduran personelimize ve emekli olanlara birer teşekkür plaketi verildi.

yemek12 (1)

Amacımız Fikri Hür Vicdanı Hür Nesiller Yetiştirmek

24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay; ''24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz; öncelikle programa göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Tüm eğitimci arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyorum. Bu vesileyle Cumhuriyetimizi kuran ve bugünlere gelmemizde büyük emeği olan başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere mesleğinin icra ederken şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Ve görevi başında fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştirebilmek için çalışan siz değerli arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Ailelerinizle birlikte daha nice öğretmenler gününü kutlamanızı diliyorum.'' dedi.

yemek8

Nice 24 Yıllara Nice 24 Kasımlara

İdari ve hizmet alımıyla çalışan personelimizin katıldığı yıl sonu değerlendirme toplantısında bir konuşma yapan Rektörümüz Orbay; ''Değerli çalışma arkadaşlarım işin odağında öğretmenler var; ama eğitim sadece öğretmenlerle olmuyor. Üniversitemiz çatısı altında yüksek öğretim faaliyetleri yürütüyoruz. Eğitimin kütüphane ayağı var bilgi işlem ayağı var öğrenci işleri ayağı var. Para ve lojistik işlerini yürüten mali işler başkanlığımız, stratejik işler daire başkanlığımız, personel daire başkanlığımız var. Öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin güven içerisinde eğitim öğretim faaliyetleri sunabilmeleri için güvenlik çalışanlarımız var. Birimlerimizde, fakültelerimizde, yüksek okullarımızda memur, şef, şube müdürü ve daire başkanı olarak çalışan arkadaşlarımızın aynı sorumlulukla, aynı heyecanla çalışmasıyla eğitim faaliyetlerimizi kaliteli bir şekilde ancak sürdürebiliriz. Dolayısıyla gün ne kadar öğretmenler günüyse de yüksek öğretim sisteminin vazgeçilmez parçası olan sizlerin de bu vesileyle öğretmenler gününü kutluyorum. Yıl içerisinde bazen milli bazen dini programlarda farklı vesilelerle bir araya geliyoruz; ancak bugün ailelerinizle beraber sizi burada ağırlamak istedik; öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum. Nice 24 yıllara 24 Kasımlara diyorum. Hepimiz hep birlikte daha iyi şeyler başaracağız, sizleri saygıyla selamlıyorum.'' cümlelerini kaydetti.

yemek1

yemek3