Gençlik Merkezinden 'İş ve Güç Birliği' Ziyareti

Gençlik Merkezi Müdürü Şahin Gümüş, gençlik liderleri ve gönüllü gençler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’ı makamında ziyaret ettiler.

Merkezi Müdürü Gümüş, yaptıkları çalışmalar ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Gümüş ayrıca üniversitemiz birinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla her yıl yapılan Amasya Tarihine Yolculuk gezi programıyla ilgili planlamaların sürdüğünü kaydetti.

Üniversite öğrencilerinin serbest zamanlarını verimli değerlendirebilmeleri adına üniversite bünyesinde bulunan öğrenci kulüpleri ile Gençlik Merkezinin irtibat halinde olmasının önemine vurgu yapan Rektörümüz Orbay ise bu bağlamda ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile her zaman iş ve güç birliği içinde olduklarını ifade etti.

gençlik merkezi