Gençler Gıda Güvenliğine Dikkat Çekti

Suluova Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Programı tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında  bir kutlama etkinliği düzenlendi. Akademik personelin ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte Dünya Gıda Günü'nün önemine ve gıda güvenliğine dikkat çekildi. Bu kapsamda "Gıda Güvencesi, Gıda Güvenliği, Yeterli ve Dengeli Beslenme, Hijyen ve Sanitasyon" konularında yaklaşık 500 ilköğretim öğrencisine eğitim verilerek 'Dengeli Beslenme ve Hijyenik Gıda Üretimi' ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Gençlerden Sağlık Yaşam Broşürü İçin TIKLAYIN

Amasya Üniversitesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü