Etkinliklerimiz ve Katılım Oranı Her Geçen Yıl Artıyor

Üniversitemizin tanıtımında, gelişiminde ve etkinliklerin düzenlenmesinde büyük payı olan öğrenci kulüplerinin mezun durumdaki başkanlarına ve mezun durumundaki öğrenci konseyi temsilcilerine üniversitemize yapmış oldukları katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay'ın da katıldığı bir toplantıda teşekkür belgesi verildi.

kulüplerr

Etkinliklerde Görev Alanların İş Hayatında Daha Başarılı Olacağına İnanıyorum

Öğrenci kulüplerimiz ve öğrenci konseyi temsilcilerimizin de katkılarıyla üniversitemiz çatısı altında pek çok etkinlik düzenlendiğini kaydeden Orbay; ‘’Her akademik yılın başında kulüp başkanlarımızla ve akademik danışmanlarıyla toplantı yapıyoruz. Bu toplantılarda eksikliklerimizi tespit ederek her yıl daha iyi işler yapmak istiyoruz. Sene sonunda da tekrar toplanarak sizlerle bir durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu yılı dolu dolu geçirdiğimizi düşünüyorum. Bir yıl önceyle karşılaştırdığımızda hem etkinlik sayımızda hem de bu etkinliklere katılım oranında büyük artış olduğunu görüyoruz. Kulüplerin bir araya gelerek ortak projeler, etkinlikler düzenleyebilme kapasitesinde de çok ilerleme kaydettik. Kulüp faaliyetleri içerisinde olan arkadaşlarımızın mezun olup iş hayatına atıldıklarında iyi bir hemşire, iyi bir öğretmen, iyi bir mühendis, iyi bir bilim insanı olacağına inanıyorum; zira toplum karşısında konuşmak, organizasyon yapmak, bir işi kotarmak kolay değildir. Sizler kulüp faaliyetleri içerisinde bunları en iyi şekilde yapma çabası içinde oldunuz. Hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Ayrıca hiçbir karşılık beklemeden fedakârlık anlayışıyla çalışan akademik danışmanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum.’’ dedi. Toplantı sonunda öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü