DMO Trabzon Bölge Müdürlüğü Ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi(DMO) Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun Üniversitemiz Genel Sekreteri Hasan Özyurt’u makamında ziyaret etti.

DMO Trabzon Bölge Müdürlüğü Ziyareti

DMO çalışmaları hakkında bilgi veren Uzun; DMO Trabzon Bölge Müdürlüğü olarak kamu kurum ve kuruluşlarına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını, kurumlardan aldıkları dönütlerin kendileri için kıymetli olduğunu dile getirdi.

Genel Sekreterimiz Hasan Özyurt ise, Amasya Üniversitesi yönetimi olarak iş ve güç birliğini önemsediklerini; paydaşlarla, kamu kurum kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Bu temasların kurumları daha ileri noktalara taşıyacağına inandığını belirten Özyurt; kurumlar arası diyaloğun önemine dikkat çekti.