Başarılı Olmak İçin Çok Çalışmak Gerekiyor

2

Amasya Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Amasya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 sezonu U-11, U-12, U-13, U-14 yaş gruplarında Amasya il birincisi olarak başarılı bir sezonu daha geride bıraktı. Kulüp yeni sezonda 4 antrenör, 275 lisanslı sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor.

Sporculara büyük kulüplerden gelen tekliflerin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Amasya Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenör İbrahim Akön, “275 lisanslı sporcu ile Amasya’da en fazla sporcusu bulunan kulübüyüz. Sporcularımız 2017-2018 sezonu U-11, U-12, U-13, U-14 yaş gruplarında Amasya il birincisi olarak başarılı bir sezonu daha geride bıraktı. Yıllardır harcadığımız emeklerin sonucunda Amasya Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübünü bir marka haline getirdiğimizi düşünüyoruz. Yeni sezonda da U-11, U-12, U-13, U-14 yaş gruplarında Amasya’nın en iddialı ekiplerinden biriyiz. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’ın startı ile yeni sezon çalışmalarımıza da bugün başlamış bulunmaktayız. Kulüp sporcularımıza büyük kulüplerden teklifler geldiğini de belirtmeliyiz. Gelen teklifleri sporcularımızın menfaatleri doğrultusunda değerlendiriyoruz. “ dedi.

5

Amasya Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ekibini tebrik eden Rektör Prof. Dr. Metin Orbay ise, “Bir maç son saniye, son topa kadar canla başla mücadele eden sporcularla kazanılır. Şampiyonalar, kupalar ise takım ruhu oluştuğu zaman kazanılıyor. Başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Sahaya yüreklerini koyan minik sporcularımızı ve sporculara takım olma ruhunu veren antrenörlerimize teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

4