Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Yine Ödülleri Topladı

Aşçılık Programı öğrencilerimiz yine ödülleri topladı. Bu kez ödüller Bolu’dan geldi. Bolu’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Uluslararası İzzet Baysal Mutfak Günleri” yemek yarışmasına katılan öğrencilerimiz ekip olarak iki altın, sekiz gümüş, on altı bronz olmak üzere toplam yirmi altı madalya ve iki adet de kupa alarak yarışmanın en başarılı üniversitesi oldular.

aşçı 1

Dünya Şefler Birliği (WACS) üyesi yirmi dört farklı ülkeden elli jüri üyesinin değerlendirici olarak katıldığı yarışmaya yedi farklı ülkeden aşçılık alanında eğitim alan 450 öğrenci katıldı.

aşçı 2

Üniversitemizi uluslararası düzeyde başarıyla temsil ederek bizleri gururlandıran başta Öğretim Görevlisi Kenan Pala olmak üzere Aşçılık Programı öğrencilerinden Can Deniz, Hasan Bulut, Muhammed Raşit Arslan, Mehtap Mazlum, Çiğdem Putoğlu, Habibe Sarı, Yasemin Aslan ve Mikail Sarıkaya’ya teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

aşçı 3