Akademik Kadromuz Her Geçen Gün Güçleniyor

Üniversitemizde öğretim üyesi sayımız her geçen gün artıyor. Bugün itibariyle bu sayı 225’e ulaşmış bulunuyor. Toplam kadrolu profesör sayımız ise 25’e ulaştı.

proflar1

Akademik birimlerimizde öğretim üyesi kadromuz hızla güçlenirken çeşitli paylaşım platformlarında bir araya gelen öğretim elemanlarımızın birbirlerini daha yakından tanımaları, birimlerindeki mevcut durumları ve 'daha iyi' için neler yapılabileceği de bu platformlarda görüşülüyor.

prof3

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, üniversite yönetim kurulu üyeleri (dekanlar, profesör temsilcileri) ve üniversitemizde bulunan profesör hocalarımız ve aileleri bir araya geldi.

prof8

Toplantıda Rektörümüz Orbay tarafından profesör kadrosunda bulunan hocalarımıza profesörlük belgeleri de takdim edildi.

prof6

Rektörümüze Profesörlük belgesini ise Tıp Fakültesi Öğretim Üyemiz