Akademik Kadromuz Her Geçen Gün Güçleniyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ile üniversite yönetim kurulu üyeleri (dekanlar, profesör temsilcileri) üniversitemize 2018 yılında profesör olarak atanan hocalarımız ve aileleri bir araya geldi.

Akademik Kadromuz Her Geçen Gün Güçleniyor 01

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Orbay; üniversitemiz personelinin birbirlerini daha yakından tanımaları, birimlerindeki mevcut durumları ve 'daha iyi' için neler yapılabileceği gibi konuların görüşülmesi amacıyla sıklıkla paylaşma platformları düzenlediklerini kaydetti.

Mevcut toplantının da bu amaçla düzenlendiğini kaydeden Rektör Orbay üniversitemizin akademik birimlerindeki öğretim üyesi kadrosunun hızla güçlendiğini kaydetti. Orbay; ‘’Üniversitemizde öğretim üyesi sayısı her geçen gün artıyor. Üniversitedeki toplam kadrolu profesör sayısı ise 35’e ulaştı. 30 doçent, 189 doktor öğretim üyesi ile beraber 526 akademik personelimiz var. Toplamda ise bin 101 idari ve akademik personelimiz bulunmaktadır. Akademik, idari ve fiziki olarak her geçen gün gelişen, büyüyen üniversitemizde hep birlikte çalışarak yol aldık. Tüm personelime katkıları için teşekkür ediyor; yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyorum.’’ dedi.

Akademik Kadromuz Her Geçen Gün Güçleniyor 02

Program, 2018 yılında üniversitemize profesör olarak atananlara ‘profesörlük’ belgelerinin verilmesiyle devam etti.