AB Destekli Proje Kapsamında Basın Toplantısı

Üniversitemizin Avrupa Birliği tarafından desteklenen, “Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi(ISEDP) Hibe Programı’’ çerçevesinde hazırlanan “İstihdam İçin Engelsiz Eğitim Merkezi” projesinin geldiği aşamaları kamuoyuyla paylaşmak amacıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan, Amasya Sakatlar Derneği Başkanı Emine Hiciv, Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Ünal Kurt, proje ekibi ve ortakları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Türkiye genelindeki yaklaşık 2 bin 200 başvuru arasından seçilerek 145 başarılı proje arasına girmiş olan 'İstihdam İçin Engelsiz Eğitim Merkezi' projesi hakkında bilgi veren Koordinatör Ünal Kurt; projede sona gelindiğini duyurdu.

Projeyle engellilerin sosyal yaşam alanlarından daha kolay ve eşit olarak yararlanmalarına katkı sağlamak için çaba harcadıklarımızı ifade eden Kurt, 27 Ekim 2017 tarihinde, saat 14:00’te, Amasya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi konferans salonunda yapılacak olan kapanış toplantısına tüm vatandaşlarımızı ve basın mensuplarını davet etti.