3D Tasarım Atölyesi Etkinliği Düzenlendi

Tasarım Kulübü tarafından 3D Tasarım Atölyesi etkinliği düzenlendi. Tasarım Meslek Yüksekokulunun ev sahipliğini yaptığı etkinlikte TRT Çocuk’ta yayınlanan Keloğlan, Kuzucuk, Anka, Rafadan Tayfa, Çılgın Orman ekibinde karakter animatörü olarak görev alan Mesut Çorak bir sunum yaptı. Tasarım öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda Çorak; programlama, animasyon teknikleri hakkında bilgi vererek deneyimlerini paylaştı. Etkinliğin ikinci kısmı bilgisayar laboratuvarında yapıldı. Burada öğrencilerimiz ve Çorak bir araya gelerek animasyon atölye çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplandıran Karakter Animatörü Çorak’a günün anısına Tasarım MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Burak Eryılmaz tarafından ‘fidan dikme sertifikası’ takdim edildi.

3D Tasarım Atölyesi Etkinliği Düzenlendi 01

3D Tasarım Atölyesi Etkinliği Düzenlendi 02