3. Organik Elektronik Çalıştayı Gerçekleştirildi

TÜBİTAK tarafından desteklenen 3. Organik Elektronik Çalıştayı, Merkezi Araştırma Laboratuvarı organizasyonuyla üniversitemiz çatısı altında gerçekleştirildi. İki gün süren çalıştay sonrası bir değerlendirme yapan Merkezi Araştırma Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Melek Gül, çalıştayın yeni iş birliklerine imkân sağladığını söyledi.

3. Organik Elektronik Çalıştayı 001

Türkiye’nin farklı illerinden çalıştaya katılım olduğunu belirten Dr. Gül; alanında uzman araştırmacılar tarafından bilimsel sunumların yapıldığını kaydetti. TÜBA Genç Bilim İnsanı Ödülüne sahip araştırmacıların yurtdışında doktora sonrası çalışmaları ile elde ettikleri bilgiyi çalıştayda katılımcılarla paylaştıklarını belirten Dr. Gül; ‘’İzmir, İstanbul, Ankara, Kayseri, Tokat, Karabük, Kars gibi şehirlerimizden katılım sağlayan araştırmacılar, araştırma faaliyetlerinde elde edilen bilginin sanayiye aktarılması noktasında özellikle TÜBİTAK- Malzeme Enstitüsü tarafından farklı bakış açılarına yönlendirilecek etkili sunumlarla bilgilendirilmişlerdir. Çalıştay sonunda düzenlenen anket sonuçları ve katılımcıların memnuniyeti üniversitemiz ev sahipliğinde başarılı bir çalıştayın daha gerçekleştirildiğini göstermiştir. Destek veren tüm kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederiz.’’ dedi.

3. Organik Elektronik Çalıştayı 002

3. Organik Elektronik Çalıştayı Açılışı Gerçekleştirildi