24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Orbay mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumların geleceği eğitimle inşa edilir ve bu süreci ilmik ilmik işleyen, geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizdir. Günümüzde bilimsel bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde neredeyse tüm görev eğitimcilere düşmektedir. Üniversitemizin öğretmen eğitiminde atmış yıla yakın bir geçmişi vardır. Binlerce mezunumuz ülkemizin dört bir yanına birer eğitim neferi olarak çalışmaktadır. Kendini her zaman yenileyen, geliştiren öğretmenlerimizin sayesinde ülkemizin, daha ileri seviyelere taşınacağını düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, bu mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

24 kasım