112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nın 25. Yıldönümü Etkinlikleri

1 (10) (8)

112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası’nın 25. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Amasya Üniversitesi İpekköy yerleşkesi konferans salonunda Amasya İl Sağlık  Müdürlüğüne bağlı 112 acil sağlık hizmetleri personeli ve Sabuncuoğlu Şerefeddin SHMYO Paramedik  Programı öğretim  elemanları  ve paramedik öğrencilerinin katılımı ile "1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası" kutlamaları il protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Amasya Üniversitesi müzik kulübünün müzik  dinletisinin yanı  sıra  İl Sağlık  Müdürlüğü  paramedikleri  ve Üniversite  öğrencilerinin  katılımı  ile 112 acil sağlık hizmetinin canlandırıldığı  simülasyon  gösterisi  gerçekleştirildi. Program 112 Başhekimi Dr. Nilüfer Tali’nin Amasya’da acil sağlık  hizmetleri hakkında  yaptığı  bilgilendirme konuşması  ve kokteyl ile sona erdi.