Sosyal Bilimler MYO Geleneksel Futbol Turnuvası Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun geleneksel olarak gerçekleştirdiği programlar arası futbol turnuvası başladı. Amasya Belediyesi bandosu eşliğinde gerçekleştirilen açılış da turnuvaya katılan tüm sporcular sahada yerlerini aldı. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Cengiz Yıldırım, üniversite akademik, idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını gerçekleştiren üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Recep Kürkçü, turnuvanın centilmence geçmesini dilediğini ve bu tarz sosyal etkinliklerin öğrencilerin üzerinde olumlu etki yaptığını belirterek turnuvada emeği bulunan tüm öğretim elemanlarına ve öğrencilere teşekkür etti.

Turnuva, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Yıldırım’ın başlama vuruşu ile başladı.