Sendika Temsilcileriyle Toplantı Gerçekleştirildi

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu gereğince yılda iki kez yapılan Amasya Üniversitesinde teşkilatı bulunan kamu sendikaları toplantısı 04.11.2019 Pazartesi günü Saat 14:00’da Rektörlük toplantı salonunda yapıldı. Toplantı; Rektör Yardımcısı Önder Duman’ın başkanlığında, Genel Sekreter Hasan Özyurt, Personel Daire Başkanı Ali Alaçam ve yetkili sendika temsilcilerinden Sendika Kurul Başkan Vekili Kamil Terzi, Üyeler; Fahrettin Topçu, Kutay Alkız, Burhan Karakurt ve Vedat Koç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Sendika başkan ve temsilcilerinin çalışma yaşamıyla ilgili çeşitli konularda görüş ve önerilerinin dile getirildiği toplantı kasım ve mayıs aylarında olmak üzere yılda iki kez yapılıyor.