Rektör Elmacı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

01 (15)

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Prof. Dr. Elmacı, “Bayramlar birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği; sevgi ve saygının geliştiği çok özel günlerdir. Yeni koronavirüs hastalığı (Kovid-19) küresel etkisinin altında bayram ziyaretlerinin yapılamayacağı farklı bir Ramazan Bayramını evde kalarak kutlayacağız. Ancak buna rağmen bayramın neşesini, huzurunu ve mutluluğunu hanelerimizden eksik etmeyelim. Bu vesile ile tüm üniversite mensuplarımızın, sevgili öğrencilerimizin, Amasyalı hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve sıhhat diliyorum.” dedi.