Optisyenlik Programı Öğrencilerine Anlamlı Destek

Atasun Optik, sektörün geleceği olan optisyenlik öğrencileriyle bir araya geldi. Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Atasun Optik İnsan Kaynakları İş Ortakları, Optisyenlik Programı öğrencilerine bilgi ve becerilerini arttırmak ve uygulamalı laboratuvar derslerinde kullanılmak üzere, cihaz ve sarf malzemesi desteğinde bulundu.

46 ilde 221 noktası ve 2 milyonu aşan müşterisiyle alanının öncü markalarından Atasun Optik, sektörün geleceği için eğitim destekli çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar birçok üniversite iş birliğiyle gelecek nesillerin sektöre daha donanımlı ve pratik bilgiyle adım atmaları için iş birlikleri yapan Atasun Optik, bu kez Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu, Optisyenlik Programı öğrencileriyle bir araya geldi. Atasun Optik, öğrencilerin teoride öğrendiklerini pratikte güçlendirecek yeni eğitim alanları yaratılması konusunda da cihaz ve sarf malzeme desteğinde bulundu.

Atasun Optik İnsan Kaynakları İş Ortağı Merve Yayla Bakraç ve İnsan kaynakları İş Ortağı Yöneticisi Aynur Çevik Şaygil tarafından yapılan ziyarette, optisyenlik öğrencilerine aynı zamanda mesleğe ve sektöre dair paylaşımların bulunulduğu özel bir seminer de düzenlendi. İş birliği hakkında kısa bir açıklamada bulunan Bakraç; “Amacımız, öğrencilerin bilgi ve becerilerinin artmasına imkân oluşturarak hem uygulamalı eğitim yapabilmelerine hem de sektörde nitelikli işgücünün artmasına olanak sağlamaktır. Bu vesileyle Atasun Optiki ve optisyenlik mesleğinin pratikte uygulama örneklerini anlattık. Aynı zamanda iş dünyasında profesyonelleşmelerine destek olacak kariyer basamakları ve CV hazırlama teknikleri hakkında da bilgiler verdik. Öğrencilerinizin sorularını cevaplayarak iş ve staj başvurularını aldık.” dedi.

Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kara örnek davranışlarından ve desteklerinden dolayı Atasun Optik’e teşekkür ederek ağaç sertifikası takdim etti.