Kamu Denetçiliği Kulübü II. Üniversite Ombudsmanlık Toplulukları Kongresine Katıldı

Kamu Denetçiliği Kurumu, II. Türkiye Üniversite Ombudsmanlık Toplulukları Kongresi düzenledi. Programa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, milletvekilleri, 100 üniversiteden 300'ün üzerinde Ombudsmanlık Topluluğu temsilcisi öğrenci ve akademisyen katıldı. Amasya Üniversitesi Kamu Denetçiliği Kulübü, akademik danışman Öğr. Gör. Gamze Uzun, kulüp başkanı Ali Erinç Bayram ve Merve Nur Üstüner ile kongreye katılım sağladı.

Başdenetçi Şeref Malkoç ve diğer denetçiler ile görüşen topluluk üyelerimiz, Başdenetçinin de katılımıyla üniversitemizde hak arama bilincinin geliştirilmesi konulu bir konferans düzenlenmesi ile ilgili bir ön görüşme gerçekleştirdi.