İşini En İyi Yapan Ülkesini En Çok Sevendir

Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay ve üniversitemiz yönetimi sürekli işçi kadrosuna ataması gerçekleştirilen on güvenlik görevlisi ve yirmi temizlik personeli ile bir araya geldi.

İşini En İyi Yapan Ülkesini En Çok Sevendir 01

Amasya Üniversitesinde nezih bir iş ortamı olduğunu kaydeden Rektör Orbay; alımı gerçekleştirilen personelden iş ahlakına, etiğine uygun hareket etmelerini, işlerini sahiplenmelerini istedi. İşsizlik oranının yüksek olduğu ülkemizde Amasya Üniversitesi gibi bir kurumda işe başlamanın değerini bilmelerini isteyen Orbay; ‘’İşini en iyi yapanın ülkesini en çok sevendir’’ sözünü hatırlattı.

İşini En İyi Yapan Ülkesini En Çok Sevendir 02

Amasya Üniversitesinin bir yükseköğretim kurumu olduğunu söyleyen Orbay; personelden gençlerle yerinde ve dozunda iletişim kurmalarını, mesleklerinin sınırları içerisinde hareket etmelerini, herhangi bir problemle karşılaşmaları durumunda silsile yoluyla problemi çözmeye çalışmalarını istedi. Orbay, Amasya Üniversitesi ailesinin büyük bir aile olduğunu ifade ederek yeni personeli de bu aileye katmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.