İSG Öğrencilerine İşin Uzmanından Eğitim

Merzifon Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği bölümü öğrencilerine yönelik olarak 'İş Güvenliği Kültürü ve Kişisel Koruyucu Donanım (KKD)' başlıklı bir konferansı düzenlendi. Starline Safety Kişisel Koruyucu Donanım Ekipmanları firması KKD Eğitimcisi ve İş Güvenliği Uzmanı Erkan Altun’un konuşmacı olduğu programa öğrencilerin yanı sıra Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Burak Öztop, Öğretim Görevlisi Ayçin Taşoluk, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Melek Eraslan, bölüm öğretim elemanları katıldı.

isg 1

Bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaşan İş Güvenliği Uzmanı Altun, çalışma hayatında KKD kullanımının öneminden, yaşanmış kaza örneklerinden kesitler sundu. Konuyla ilgili video ve fotoğrafların gösterimi ile devam eden eğitimde '6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'na bağlı olarak 'Kişisel Koruyucu Donanım Yönetmeliği' ne göre işveren ve çalışanın sorumluluklarından da bahsedildi.

Merzifon Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Burak Öztop katkılarından dolayı İş Güvenliği Uzmanı Erkan Altun’a teşekkür ederek fidan dikme sertifikası takdim etti.

isg 2a