Devlet Malzeme Ofisi Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Trabzon Bölge Müdürlüğü ve üniversitemiz iş birliğiyle düzenlenen programda Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun, DMO’yu tanıtarak işleyişi hakkında bilgi verdi. Programa üniversitemiz satın alma birimleri daire başkanları ve personeli ile diğer kamu kurumlarındaki satın alma personeli katıldı.

IMG_5432

DMO’nun kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını uzman kadrosuyla tek elden, hızlı ve etkin bir şekilde tedarik ettiğini kaydeden Uzun; mevcut ihtiyaçların kamu yararını gözeterek, fiyat ve kalite dengesini sağlayarak, verimli, etkili, profesyonel ve yenilikçi bir yaklaşımla tedarik edildiğini ifade etti.

DMO’nun bünyesinde 20 bin çeşit ürün portalı bulundurduğunu söyleyen Uzun; DMO’nun müşteri ihtiyaçlarını karşılarken stok, katalog ve müteferrik olmak üzere üç tedarik yöntemi uyguladığını belirtti.

IMG_5437

DMO Trabzon Bölge Müdürlüğü olarak kamu kurum ve kuruluşlarına en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten Uzun; kurumlardan aldıkları dönütlerin kendileri için kıymetli olduğunu dile getirdi.

Uzun sunumunda elektronik satış portalı, mevzuat, satın alma usulleri, satış sonrası kalite kontrol faaliyetleri gibi konulara değinerek katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı.

Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun, program sonrası Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ile Genel Sekreterimiz Hasan Özyurt’u da ziyaret etti.

IMG_5148

IMG_5144