Birlik ve Beraberliğimiz Hep Daim Olsun

Baharın, bolluk ve bereketin müjdecisi 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay bir kutlama mesajı yayınladı.

Orbay mesajında şu cümleleri kaydetti;

“Orta Asya'dan Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyada büyük bir coşkuyla kutlanan Nevruz; bolluğun, bereketin ve bahar mevsiminin gelişini müjdeler. Nevruz; sevgi, barış ve kardeşlik gibi evrensel değerlerin önemini hatırlatan bir bayramdır. Bugün de bütün farklılıklarımızla, bütün kültürel renklerimizle; bu toprağın, bu vatanın birer evladı olduğumuzu bilerek; başta aziz Türk Milleti olmak üzere tüm insanlığın Nevruz Bayramını kutluyor; Nevruzun bolluk, bereket, barış ve mutluluğun egemen olduğu daha güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”

neva