Bir İftar Yemeğinde Daha Bir Araya Geldik

Üniversitemiz personeli bir iftar yemeğinde daha buluştu. Yemek programına Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay, üniversitemiz yönetimi, personelimiz ile aileleri katıldı.

IMG_1879

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay; yoğun bir akademik yılın daha sonuna yaklaşıldığını ifade ederek ‘’Hep birlikte bir olmak için içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında yine bir iftar sofrasında bir araya geldik. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve katılıma teşekkür ederim. Bu sofrada edeceğimiz dualar; inşallah başta ailelerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm insanlığın sağlık, huzur ve barışına vesile olur.'' dedi.

IMG_2014

Teknoloji Fakültesi yemekhanesinde gerçekleşen programının organizasyonunda yer alan herkese teşekkür eden Rektörümüz Orbay; aşçılarımız ve servis personelimize özel olarak teşekkür etti. Sıcak ve samimi paylaşımların gerçekleştiği iftar yemeği çay servisinin ardından son buldu. Personelimiz görev süresi dolmak üzere olan Rektörümüzle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

IMG_1860

IMG_1898