Amasya İlahiyat Dergisi’nin 14. Sayısı Yayımlandı

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir İlahiyat Fakültesi Dergisinin 14. sayısının yayınlanmasına ilişkin olarak şu açıklamada bulundu: "EBSCO, DOAJ ve TR Dizinde indekslenen dergimizin 14. sayısında 13 makale yer almaktadır. Fıkıh, Tefsir, Hadis, Arap Dili ve Belağatı, Tasavvuf, İslam Mezhepleri Tarihi, Din Sosyolojisi ve Dinler Tarihi alanlarında yayımlanan makalelerin okurlar tarafından ilgi ile takip edileceğini ümit etmekteyiz. En büyük hedefimiz dergimizin uluslararası indeksler tarafından indekslenmesini sağlamaktır. Yayımlanma sürecinde desteklerini esirgemeyen dergi editörümüze, yayın kurulumuza, hakemlerimize, yazarlarımıza, üniversitemizin basın yayın görevlilerine ve matbaa çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Dergiye ulaşmak için bkz.: https://dergipark.org.tr/tr/pub/amailad