Amasya 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği'nden Rektör Elmacı'ya Ziyaret

1 (14)

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Amasya İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Nilüfer Tali ve 112 UMKE çalışanları Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret etti.

Dr. Nilüfer Tali; Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, 1-7 Aralık “112 Acil Sağlık Hizmetleri” haftası olması münasebetiyle Rektör Elmacı’yı düzenlemiş oldukları etkinliklere davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Elmacı; “1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası münasebetiyle her türlü zorlu şartlar altında, gece-gündüz, sıcak-soğuk, kar-kış demeden acil sağlık yardımına ihtiyaç duyan hastalarımıza ve kazazedelerimize sağlık hizmeti götürebilmek için 7 gün 24 saat özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının Acil Sağlık Hizmetleri Haftasını kutluyor, verdikleri emekler için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum“ dedi.