Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi Ziyareti

Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Musa Demiryarar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Demiryarar, üniversitemiz ile engellilerin hayata katılması ve toplumsal farkındalığın artırılması noktasında her zaman iş birliği içerisinde çalıştıklarını ifade ederek yeni akademik yılda da iş birliklerinin artarak devam etmesini temenni etti. Demiryarar, Rektörümüz Elmacı’yı Muharrem ayı vesilesiyle yapılan geleneksel aşure günü etkinliklerine de davet etti.

Üniversitelerin eğitim öğretim görevleri yanında toplumsal refahı artıracak projeler, çalışmalar yapmak gibi de asli görevleri olduğunu ifade eden Rektörümüz Elmacı; Amasya Üniversitesi olarak dezavantajlı gruplara yönelik projeler üretmeye devam edeceklerini kaydetti.