AK Parti İl Başkanı Ziyareti

AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek ve diğer parti yöneticileri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

IMG_4330

Prof. Dr. Elmacı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dileyen Ünek; siyasi irade olarak özelde ilçe, il ve bölge, genelde ise dünyada lider bir Türkiye arzusu içerinde olduklarını söyledi. Ünek; “Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı’nın hem ilimizin hem de bölgemizin dinamiklerini harekete geçirerek başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyoruz. Bizler her zaman Amasya Üniversitesinin yanında ve destekçisi olacağız. Tüm temennimiz Amasya Üniversitesinin mezunlarının vatana ve millete faydalı bireyler olarak yetişmeleridir.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Elmacı ise üniversitenin şehrin tüm unsurlarıyla iş birliği içerisinde olmasının önemine vurgu yaptı. Elmacı, “El ele gerçekleştireceğimiz çalışmalar sonucunda ortaya çıkacak başarı hem Amasya’mızın hem de ülkemizin ortak kazancı olacaktır.” cümlelerini kaydetti.