24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. Süleyman Elmacı mesajında, "Amasya Üniversitesi tarihe ve ecdada karşı sorumluluk bilinci içerisinde Amasya'nın tarihte yerine getirdiği misyonu ve sorumluluğu ile ülkemizin çağdaş, dünyada öncü olması için aydın insanlar yetiştiren örnek bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Binlerce mezunumuz ülkemizin dört bir yanında birer eğitim neferi olarak çalışmaktadır. Kendini her zaman yenileyen, geliştiren öğretmenlerimizin sayesinde ülkemizin, daha ileri seviyelere taşınacağına inanıyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türkiye'nin en ücra köşelerinde bile bu vatana hizmet etmiş ve bu uğurda şehit olanlara rahmet diler, hizmet etmeye devam eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü canı gönülden kutlarım." dedi.