2019 Yılı Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Ortak değerlerin hatırlandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ve coşkusu içerisinde olduklarını ifade eden Prof. Dr. Elmacı, “Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştiren, sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmemize vesile olan eşsiz günlerdir. Selamlaşarak, kucaklaşarak, paylaşarak bayram sevincini çoğaltmalıyız. Kurban Bayramı'nın rahmet ve bereketinin acı içinde, umutsuzluk içinde yaşayan tüm kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyor, herkese sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmesini diliyorum.” dedi.

Not: Bayramlaşma töreni 15 Ağustos 2019 tarihinde saat 10'da Rektörlük Binası önününde yapılacaktır.

Kurban Copy