12. Spor Şenlikleri Başladı

Üniversitemizce bu yıl 12’ncisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ başladı. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 18 Mart – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen şenliklere futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç gibi çeşitli branşlardan bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor.

spor a

Yüzlerce sporcunun katılacağı karşılaşmalarda öğrenciler ve personelimiz takım halinde veya bireysel olarak mücadele edecekler. Dereceye giren takımlara ve ferdi sporculara ödülleri, final maçlarının ardından düzenlenen törenle verilecek.

spor b

Spor Şenliği İlahiyat Fakültesi-Merzifon MYO halı saha futbol maçıyla başladı. Şenliklerin ilk karşılaşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kemal Polat, Genel Sekreterimiz Hasan Özyurt ve Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Alparslan da izledi.

Spor şenliklerinde sporcularımıza başarılar diliyor; müsabakaların sporun ruhuna yakışır şekilde dostluk ve centilmenlik anlayışı içerisinde gerçekleştirilmesini diliyoruz.

spor c

12. Spor Şenliği İçin Daha Fazla Bilgi Almak İçin Tıklayın